Очила PRADA - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Очила PRADA

PRADA

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 17,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Тип: диптриски очила
Материјал за рамка: пластика
Материјал за леќи: демо објектив
Боја на рамка: пинк хавана
Боја на објективот: транспарентен
Мост: 21
Должина на прачки 140
Должина на објективот: 50.0
Висина на објективот: 45.5
Облик на очила: фантоси
Основа за објектив: база 4
Поларизиран: БР
Фотохромни: Н
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница