Очила за сонце Guess - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Очила за сонце Guess

GUESS

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 10,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Материјал за рамка: пластика
Боја на рамка: сјајно сино
Боја на објективот: браун огледало
Мост: 13
Должина на прачки: 140
Должина на објективот: 55
Облик на очила: плоштад
Поларизиран: БР
Фотохромни: БР
Градително: Н
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница