Паметен пекач на воздух Mi 3.5 литри - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Паметен пекач на воздух Mi 3.5 литри

Xiaomi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Номинален напон – 220-240 V

Номинална фреквенција – 50-60 Hz

Нето маса – 3.9 kg

Бруто тежина – 5.2 kg

Номинална моќност – 1500 W

Волумен – 3.5 L

Материјал – Алклад метал

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница