Плакар Лукс 11 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Плакар Лукс 11

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 23,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии за монтажа како на фотографијата: 162 х 52,5 х 241 cm
2x плакари: 81 х 52,5 х 201 cm
2x елементи над плакар: 81 х 52,5 х 40 cm
Изработка: Плакар составен од повеќе елементи изработен од иверка со дебелина 16мм. Врати со меко затворање.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА