Плакар Лукс 15 - КУПИ НА РАТИ
-15%
, , , ,

Плакар Лукс 15

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 66,900ден 78,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии за монтажа како на фотографијата: 292,5 х 186 х 241 cm
6x плакари: 80 х 50,5 х 201 cm
2x плакари за агол: 93 х 52,5 х 201 cm
6x елементи над плакар: 80 х 50,5 х 40 cm
2x елементи нас плакар за агол: 93 х 52,5 х 40 cm
Изработка: Плакар составен од повеќе елементи изработен од иверка со дебелина 16мм. Плакарите се без врати со механизми за меко затворање на фиоките
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА