ПЛАКАР ЛУКС - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ПЛАКАР ЛУКС

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 18,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Боја: Бела фладер
Димензија: 160 x 52,5 x 201
Материјал на изработка: иверка
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА