Пластеник GH-033 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Пластеник GH-033

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 5,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 2500 x 2000 x 2110mm (ДxШxВ)

Материјал:

Mетални цевки Ø19 mm со PP спојка,

PE-LD мрежа, платно

Нето тежина: 12 kg

Бруто тежина: 13kg

Доставата на овај продукт е бесплатна

Бренд

Продавница