Повеќенаменски плакар Артур - КУПИ НА РАТИ
-33%
, , , , ,

Повеќенаменски плакар Артур

BJB

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 4,990ден 7,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Висина: 180 cm
Ширина: 35 cm
Длабочина: 30 cm
Растојание помеѓу полици: 19 cm
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница