Камин Prity 2P41 десен - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Камин Prity 2P41 десен

PRITY

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 42,880ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќ: 15 kW

Погоден за простории до 83 m2

Големина ( a x b x h /cm) : 91 x 56 x 80 /cm

Големина на фурна :  41 x 49 x 21 /cm

Тежина : 115 кг

 

Бренд

Продавница