Прочистувач на воздух Tesla air 3 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Прочистувач на воздух Tesla air 3

Tesla

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 8,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Паметна опција Wi Fi
Процент на филтрација 99.95 %
Квадратура за која е предвиден 22㎡
Волумен на прочистен воздух (CADR) 200m³/h
Тип на филтер ХЕПА + активен јаглерод
Тајмер
Автоматски режим
Индикација за замена на филтерот
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
Бренд

Продавница