Проточен бојлер STIEBEL ELTRON PEG 13 - КУПИ НА РАТИ
, ,

Проточен бојлер STIEBEL ELTRON PEG 13

STIEBEL ELTRON
Нема инфо.

 • Jачина од 13,5 kW
 • Електронско управување ” 2i ” за целосно константна температура
 • 2 вградени сензора : проточен и температурен
 • 2 фиксни температури 42 °C и 55 °C
 • Елегантен дизајн – само 93 mm тенок
 • Висина 485 мм
 • Ширина 226 mm
 • Електронско детектирање на воздушни меури
 • Греење на водата со систем на голи жици со пластичен грејач
 • Погоден за мека и тврда вода
 • Степен на заштита од прскање на водата IP 25
 • Едноставна и брза монтажа
 • Волтажа : 3/PE 380 V
 • Осигурач : 20 A
 • Тежина 3.6 кг
 • Бесплатна достава

17,580ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.