Проточна чешма Muhler FWH-3055FT - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Проточна чешма Muhler FWH-3055FT

MUHLER

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,440ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Топла вода за неколку секунди од 30 до 60 °C

Дигитален лед дисплеј со температура на загреаната вода

Флексибилна (ребреста) славина-нагибна во сите правци

Бренд

Продавница

SPIN TO WIN!

  • Try your lucky to get discount coupon
  • 1 spin per email
  • No cheating
Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks