Roomba e5 (5158) - КУПИ НА РАТИ
,

Roomba e5 (5158)

Romba
Нема инфо.

Roomba® e5 со литиум-јонска батерија

Станица за полнење Home Base® со електричен водич

3-фазен систем за чистење

Автоматска прилагодлива глава за чистење

Две нови, подобрени четки AeroForce за различни површини

сад кој сепере – за полесно одржување во секое време

Dirt Detect сензор за уште потемелно чистење на повеќе валкани области

2 генерација на мотор за собирање

Четка за чистење на агли и други тешко достапни места

iAdapt 1.0 навигација со комплетен пакет на паметни сензори

Автоматско полнење

Гаранција 2 години

Бесплатна испорака

33,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница