SENCOR Правосмукалка робот SRV 9150WH - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

SENCOR Правосмукалка робот SRV 9150WH

Sencor

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 27,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Прецизна навигација со ласер / LIDAR /
Ефективно всмукување и активно џогирање
UV дезинфекциско светло
Идеално решение за чистење теписони, подови
Водење низ просторот со помош на Lidar ласер, жироскоп, инфраред сензори и детектори за скали и цоклиња
Можност за поставување на оптимално чистење на секоја просторија одделно (multi-room function)
Мапирање до 5 мапи (multi-mapping function)
Active space mapping system – дозволува на роботот да чисти систематски и со тоа да знае кои места претходно ги поминал а кои треба да ги помине
Smart планирање на времињата за чистење – одреден ден, повеќе денови низ неделата или само за време на викенд
Виртуелен ѕид за маркирање на забранети зони за дејствување
Опција за влажно џогирање
Сад за вода и крпа вклучени
Доток на вода контролиран од пумпа
Опција за поставување со 3 интензитета на моќноста на водата
Висококвалитетен HEPA филтер ги фаќа дури и најситните честички на прашина и ѓубре
Моќна централно-ротирачка четка идеална за чистење на теписи и тврди подови
Странични четкици кои ротираат за совршено чистење на ќошевите
Сензор на браник за детекција на препреки
Сензор за скали за да не падне
Сензоер за прецизна навигација за да се врати на полнач
Сад за суво чистење – 600ml
Сад за џогирање – 350ml
Оперативно време до 120 минути со едно полнење
Можност и за контрола преку далечински управувач
Контрола и преку WiFi мобилна апликација
Автоматско враќање на полнач кога програмата е комплетирана или кога батерија е слаба
По наполнувањето, продолжува да чисти каде што застанал
Автоматско престанување со работа и гаснење доколку тркалата се заглават
Може да поминува препреки до 1.5 cm во висина
Батерија: 2,600 mAh, Li-ion (5 часа за целосно полнење)
Бучност: <70 dB
Wifi 2,4 GHz
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница