Пегла за коса Sencor SHI 1100BK и Фен Sencor SHD 7221GR - КУПИ НА РАТИ
, , , , , , , ,

Пегла за коса Sencor SHI 1100BK и Фен Sencor SHD 7221GR

Sencor

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

SENCOR Пегла за коса SHI 1100BK
Две температури: 180 and 200 ° C
Загревање до 180 ° C: 1 min
Загревање до 220 ° C: 2 min
Тежина 235 g
360 ° корен на кабел за да не се замрсува
Должина на кабел 180 cm
Димензии (Ш x Д x В): 285 x 32 x 36 mm
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ

SENCOR Фен SHD 7221GR
Приклучна сила : 1800 W
2 брзини (нежна и силна струја на воздух)
3 нивоа на енергија (ниска, средна и висока температура)
Должина на кабелот за напојување: 1,7 m
Димензии(д x д x в): 178 x 81 x 255 mm
Тежина: 470 g
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница