SONY PlayStation 5 Disc Edition Slim Console - КУПИ НА РАТИ
-7%
, , ,

SONY PlayStation 5 Disc Edition Slim Console

SONY

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 42,000ден 45,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

CPU: 3.5GHz
8-core AMD Zen 2
GPU: 10.3 teraflop RDNA 2 GPU
RAM: 16GB GDDR6
Storage: Custom 1TB SSD
Expansion: NVMe M.2 SSD slot
Disc drive: 4K Blu-ray player
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА  ДОСТАВА

Бренд

Продавница