Машина за сушење Beko DF 7439 SX - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Машина за сушење Beko DF 7439 SX

Beko

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 30,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа: A++

Капацитет: 7 kg

16 програми

Потрошувачка на енергија: 179 kWh

Ниво на бучава: 65 dB

Димензии: 84.6 x 59.7 x 52.9 cm

Бесплатна достава

Бренд

Продавница