TESLA Аспиратор DT620SX - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

TESLA Аспиратор DT620SX

Tesla

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 5,470ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Бренд: Tesla
Тип на аспиратор: Интегрирана
Енергетска класа: E
Потрошувачка на електрична енергија: 28 kWh/annum
Бучавост: (dB) 65 dB
Класа на употребливост на динамика на течност: А
Ниво на ефикасност на филтрирање на масти: B
Ниво на ефикасност на осветлување: А
Број брзини: 3
Дијаметар на одвод на воздух: 12 cm
Проток на воздух при максимлна (регуларна) брзина: 280 m3/h
Проток на воздух при минимална брзина: 200 m3/h
Сигуносно исклучување: Да
Висина: 17.2 cm
Ширина: 60 cm
Длабочина: 50 cm
Нето тежина: 5.3 kg
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница