TRINX M-100 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

TRINX M-100

TRINX
Нема инфо.

Боја на велосипед
Црна/Бела
Црна/Сина
Големина на рам М-17“
Големина на тркало 26“

18,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница