Машки велосипед Trinx M-500 ELITE 27.5“ - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Машки велосипед Trinx M-500 ELITE 27.5“

TRINX

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 22,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Големина на рам М-16“
Големина на тркало 27.5“
Бренд

Продавница