Вградена рерна TESLA - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Вградена рерна TESLA

Tesla
Нема инфо.

Фурна за вградување
Капацитет на фурната: 70 l
Енергетска класа А
Димензии: 59.5 x 59.5 x 57.5 cm
Максимална температура 250°С
Вентилатор
5 години гаранција
Бесплатна достава

15,558ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница