VILLAGER Моторен чистач на снег VST 50 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

VILLAGER Моторен чистач на снег VST 50

VILLAGER

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 37,950ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Потезен стартер
Подесување на далечината на исфрлање на снегот
Четиритактен мотор со воздушно ладење
Волумен на моторот 196 cm³
Моќност на моторот / број на вртежи 3.8 kW / 3600 rpm
Работна ширина 535 mm
Работна длабина 510 mm
Далечина на исфрлање на снег од 5 до 11 m
Пречник на тркала 330 mm
Број на брзини напред 4
Број на брзини назад 1
Тежина 58 kg
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница