Клима Vivax ACP 18CH50AERI Inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Клима Vivax ACP 18CH50AERI Inverter

Vivax

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 57,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++

Максимален капацитет на ладење: 6210,00 W

Максимален капацитет на греење: 6980,00 W

Просечна моќност: 5280/5570 W

Влезна моќност ладење: 1538 W

Влезна моќност греење: 1461 W

Проток на воздух : 750.00 m3

Капацитет на одвлажнување: 1,80 l/h

Ниво на бучава: 42.00 dB

Работна температура од: -20 ℃ до 50 ℃

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИ!

X