VIVAX ACP18CH50AEMI/R32 Inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , , , , ,

VIVAX ACP18CH50AEMI/R32 Inverter

Vivax
11 Продажби

 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Фреон: R32
 • Циркулација на воздухот: 610 m3/h
 • Енергетска класа на греење: А
 • Енергетска класа на ладење: А
 • SEER коефицент: 6,5
 • SCOP коефицент: 4,2
 • LED екран
 • Функционалности:
  -Turbo mode,sleep mode, soft start, auto restart, auto mode, timer
 • Dust филтер
 • Bio филтер
 • Wi-Fi ready
 • Греење и ладење при температура -20°C
 • Влезна снага на ладење: 1633W
 • Влезна снага на греење: 1542W
 • Опсег на работа: -15°C≤T≤50°C
 • Капацитет на одвлажнување: 1,8 l/h
 • Бесплатна достава

45,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница