Клима Williams 24 inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Клима Williams 24 inverter

Williams

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 53,690ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет:
Ладење: 7.0 kW
Греење: 7.3 kW
Енергетска класа A++: SEER: 6.1; SCOP: 4.0
Влезна моќ:
Ладење: 2,3 kW
Греење:  2.0 kW
Проток на воздух: 980 m3
Oдвлажнување: 1.5 l/h
Бучава: 59 db
Работна температура: -15 до +50 ℃
Маса:
Внатрешна: 12 кг.
Надворешна: 845x363x702
Површина:  70 м2
Фреон: R32
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница