Замрзнувач Tesla RH2000M1 - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Замрзнувач Tesla RH2000M1

Tesla

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Нето запремнина (l)  198

Енергетска класа A+

Капацитет на замрзнување (kg/24h) 9

Запремнина на замрзнувачот 198

Ниво на бучава  42

Димензии (mm)  816 x 850 x 550

Бренд

Продавница